iPhone 7+: Turistina kaupungilla

Kaikki kuvat kuvattu iPhone 7+:lla ja teksti tuotettu Squarespacen iOs sovelluksella.

IMG_0285.JPG

Mun vanha iPhone 5 oli tullut tiensä päähän. Näyttö irtosi kaikkialta paitsi alareunasta niin, että sen ja rungon väliin sai halutessaan vaikka hammastikkuja säilytykseen. 

IMG_0280.JPG

Päätinkin heti kun Apple julkaisi uuden luurinsa, että tilaan sen ennakkoon. Toisella viikolla toimitusten alettua odottelin vieläkin seurantatunnusta Elisan paketista, mutta turhaan. Tilasin saman luurin DNA:lta ja kahden päivän päästä puhelin oli käsissä. Pientä eroa toimituksissa!

IMG_0289.JPG

Applen brändäys on aina miellyttänyt mua. Pelkkä pakkaus on niin modernin hienoa, että sitä on melkein sääli avata. Sisällöstä puhumattakaan. Applen paketeista on aina tullu jollain tavalla mieleen Helsingin tuomiokirkko.

IMG_0283.JPG

Omena ei sovi kaikille, mutta mun kohdalla se oli rakkautta ensi silmäyksellä. 

7+:n uusi kaksoiskamera tuntuu ihan näppärältä keksinnöltä. 2x zoom ilman vanhoista malleista tuttua pikselöitymistä. Enemmän omaa mieltä miellyttää viitoseen verrattuna ylivoimaisesti paremmat video ominaisuudet. 4K videota 30fps, full HD kuvaa joko 60fps tai hidastuskuvana 120fps. Sisäänrakennettu timelapse on iso plussa. Näitä ominaisuuksia ollu toki jo 6s:ssä mutta viitosesta päivittävänä ero on huikea.

IMG_0282.JPG
IMG_0284.JPG
IMG_0288.JPG
IMG_0281.JPG

Tarviiko sitä järkkäriä vai riittääkö kännykkä joka on mukana kuitenkin?

- Joni